Natrag
17.1.2019 08:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADSKI KOTAREVI Izabrani predsjednici, dogovorili se DUSTRA i HDZ

16.5.2018 @ 15:21 Dulist Grad
12;12

Podijelite:

Iz gradske uprave izvijestili su kako je 14. i 15. svibnja održan prvi krug konstituirajućih sjednica gradskih kotareva i mjesnih odbora.

Izabrani su i predsjednici mjesnih samouprava za osam gradskih kotareva i jedan mjesni odbor, dok će se ostali mjesni odbori konstituirati idući tjedan.

U Gradskom kotaru Pile Kono za predsjednicu izabrana Katarina Doršner (HDZ), za predsjednika GK Grad izabran je Marin Krstulović (KLGB), a u GK Ploče iza Grada izabran je Srđan Obad (KLGB).

Dan iza na konstituirajućim sjednicama gradskih kotareva za predsjednika GK Gruž izabran je Antun Česko (HDZ), u Lapadu Nikola Babić (HDZ), u Komolcu Nikša Sentović (HDZ), u Mokošici Nikolina Pozniak (HDZ), dok je na Montovjerni za predsjednika izabran Nikša Đerek (DUSTRA) na razdoblje od jedne i pol godine, nakon čega funkciju preuzima HDZ do kraja 4-godišnjeg mandata.

Održana je i konstituirajuća sjednica Mjesnog odbora Bosanka, na kojoj je za predsjednika izabran nezavisni kandidat Luko Paskojević. Preostalih 16 mjesnih odbora formirat će se na sjednicama 21. i 22. svibnja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana