Natrag
22.3.2019 15:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gradska uprava baca se na ‘struganje’ Androvog mikroasfalta

13.4.2018 @ 16:47 Dulist Grad

Podijelite:

Gradski upravni odjel za promet baca se u žurno ‘struganje’ i uklanjanje mikroasfalta s većine ključnih dubrovačkih prometnica.

Kako se ističe u obavijesti Grada Dubrovnika, od ponedjeljka 16. do petka 20. travnja ‘provodit će se radovi redovnog održavanja sanacije mjestimičnih oštećenja na prometnicama na gradskom području’, što obuhvaća uklanjanje asfaltnih oštećenja i ponovno asfaltiranje.

S obzirom na nedavne izjave gradonačelnika Mata Frankovića o opasnosti koju mikroasfalt, postavljen u vrijeme njegovog prethodnika Andra Vlahušića predstavlja u prometu, očito će idući tjedan biti puno ‘gratanja’ po cestama.

Na ‘meti’ gradskih strojeva bit će sljedeće ulice: Vatroslava Lisinskog, Kardinala Stepinca, Josipa Kosora, Liechteinsteinov put, Dr. Vladka Mačeka, Splitski put, Kneza Branimira, Zagrebačka ulica, Petra Krešimira IV, Obala Stjepana Radića i Lapadska obala.

-Na navedenim lokacijama, a u vrijeme izvođenja radova asfaltiranja, postavit će se odgovarajuća privremena regulacija prometa pa molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Također molimo cijenjene sugrađane za razumijevanje i strpljenje ukoliko dođe do povremenih manjih zastoja u prometu u navedenim ulicama. Ističemo da će se radovi u prometnijim ulicama izvoditi u ranojutarnjim i večernjim satima, odnosno tijekom najmanjih opterećenja prometa kako bi se kad god je to moguće izbjegli nepotrebni zastoji – ističu iz Grada Dubrovnika.

Za radove je nadležan gradski Upravni odjel za promet.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana