Natrag
26.4.2019 07:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADSKA STOLNOTENISKA LIGA Geoplan iskoristio odmor Cavtaćana

19.3.2018 @ 9:31 Dulist Sport

Podijelite:

Geoplan je iskoristio ‘slobodno’ 16. kolo OŠ Cavtat Konavljanina te glatkom pobjedom 7:0 protiv Šampinjona ZLD zasjeo na vrh ljestvice.

Odmor Cavtaćana iskoristio je i Marinkolor koji je sa 7:0 svladao Srđ. STK Dubrovnik je sa 6:1 pobijedio Halo Dubrovnik, dok je Soul Caffe s 5:2 bio bolji od Dr. Čolića.

Geoplan je vodeći s 28 bodova, jednim više od dojučerašnjeg lidera OŠ Cavtat Konavljanina te s tri više od Marinkolora. Najbolji igrač je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U drugoligaškom derbiju kola vodeći Aragosa Travel lako se obračunao (7:0) s trećeplasiranim Lukom Sorkočevićem. Drugoplasirani Sun Sail je s istim rezultatom svladao Libertas klince te zadržao korak s vodećom Aragosom. Shaolin Express je s 5:2 bio bolji od OŠ Gruda Ljute, a u derbiju OŠ Gruda sastav iz Popovića je s 4:3 bio bolji od trećeg sastava. Meč između Lapad kolora i Samo lagano odigrat će se idući tjedan.

Vrh ljestvice drže Aragosa Travel I Sun Sail s 31 bodom, ispred Luke Sorkočevića s 27. Najbolji igrač je Goran Raspopović (Aragosa travel), koji s kolegom iz ekipe Josipom Dedom čini i najbolji par lige.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana