Sport

GRADSKA STOLNOTENISKA LIGA Cavtaćani zadržali prvo mjesto

GRADSKA STOLNOTENISKA LIGA Cavtaćani zadržali prvo mjesto

U 15. kolu 1. Gradske stolnoteniske lige vodeća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin slavljem 5:2 protiv Soul Caffea zadržala je prvo mjesto na ljestvici.

Pritom je sjajan učinak za Cavtaćane imao Vedran Đurđević, koji je slavio u dva pojedinačna meča te u paru s Vlahom Carem. U derbiju kola trećeplasirani Marinkolor je s 5:2 svladao drugoplasiranog Geoplana, pri čemu je Lidija Vranješ (Marinkolor) ostvarila pobjede u sva tri meča, dvije pojedinačne te u paru s Markom Venierom. STK Dubrovnik je s 5:2 svladao Srđ, Dr. Čolić s glatkih 7:0 pobijedio Halo Dubrovnik, dok su Šampinjoni ZLD bili slobodni.

Nakon 15. kola u 1. ligi u vodstvu je OŠ Cavtat Konavljanin s 27 bodova, jednim više od Geoplana te četiri više od Marinkolora. Najbolji igrač je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), koji zajedno s Vlahom Carem čini i najbolji par natjecanja.

U 2. ligi vodeći Aragosa Travel lako se obračunao s OŠ Gruda Popovići 7:0, a istim rezultatom završili su i mečevi u kojima je Sun Sail slavio protiv Shaolin Expressa, Luka Sorkočević protiv OŠ Gruda Ljuta te Samo Lagano protiv Libertas klinaca. OŠ Gruda III i Lapad kolor svoj će meč odigrati idući tjedan.

Nakon 15. kola vodeći sastav 2. lige je Aragosa Travel s 29 bodova, koliko ima i drugoplasirani Sun Sail, dok je treći s 26 bodova Luka Sorkočević. Najbolji igrač je Goran Raspopović (Aragosa Travel), koji s Josipom Dedom čini i najbolji par dosadašnjeg natjecanja.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr