Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Soul Caffe i dalje uvjerljiv

GRADSKA PING PONG LIGA Soul Caffe i dalje uvjerljiv

Odigrano je 3. kolo u 1. i 2. ligi dubrovačke amaterske stolnoteniske lige.

U 1. ligi Ekipa Soul caffe je svladao Soul caffe 2 s 9:1. Najbolji igrač susreta bio je Maro Mileusnić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio samo 2 seta pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru sa suigračem Paulom Mandićem.

Dubrovnik 1 pobijedio jeHalo Dubrovnik s 10:0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Dubrovnik 1) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Za ekipu Dubrovnik 1 igralo je 5 igrača i svi su zabilježili pobjede, iako su dva meča završila u 5 setova.

Marinkolor je slavio protiv Geoplana sa 7:3. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je samo 3 seta. Unatoč izvrsnoj igri najboljeg igrača utakmice, Filipa Mikulića, igrači Marinkolora su svo troje uzeli po 2 pojedinačne pobjede i pobjedu u paru i na taj način priveli utakmicu kraju bez iznenađenja.

OŠ Cavtat Konavljanin upisao je pobjedu 8:2 protiv Dr. Čolić. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je sam 2 seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Juricom Prpićem.

Šampinjoni i Srđ odigrali su 5:5. Najbolji igrač susreta bio je Milan Rezo (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Borisom Cikojom.

Nakon 3. kola u 1. Ligi na prva tri mjestu nalaze se Soul caffe, OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih po 9 bodova i Geoplan s osvojenih 7 bodova. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Maro Mileusnić (Soul caffe), Filip Mikulić (Geoplan) i Paulo Mandić (Soul caffe), a najbolji parovi Paulo Mandić i Maro Mileusnić (Soul caffe), Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) te Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan).

U 3. kolu 2. lige Dubrovnik je bio bolji od Luke Sorkočevića s 9:1. Najbolji igrač susreta bio je Kemal Halilović (Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set.

OŠ Gruda pobijedila je Lapad kolor sa 6:4. Najbolja igračica susreta bila je Petra Skurla (Lapad kolor) koja je svojoj ekipi donijela 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je 4 seta.

Eurokarbon je svladao Samo lagano sa 7:2. Najbolji igrač susreta bio je Toni Portolan (Eurokarbon), koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je samo jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Đivom Vidojevićem. Utakmica je odigrana sa dva igrača s jedne i druge strane zato je ovakav rezultat.

Nakon 3. kola u 2. Ligi prvi je Dubrovnik s osvojenih maksimalnih 9 bodova, na drugom mjestu je Luka Sorkočević s osvojenih 7 bodova, a treće mjesto drži Eurokarbon s osvojena 7 boda, ali s nešto lošijom set razlikom od drugoplasirane ekipe. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Kemal Halilović (Dubrovnik), Maroje Lalić (Dubrovnik) i Frano Martić (Dubrovnik), a najbolji parovi Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda), Toni Portolan i Đivo Vidojević (Eurokarbon) te Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik).

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist