Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Ovo su rezultati 13. kola!

GRADSKA PING PONG LIGA Ovo su rezultati 13. kola!

Nakon 13. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 23, Geoplan s osvojenih 23 i Soul caffe s osvojenih 20 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 13. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Filip Mikulić (Geoplan) i Ante Jupek (Geoplan). Najbolji parovi nakon 13. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

U trinaestom kolu 1 lige ekipa STK Dubrovnik pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 7:0.

Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (STK Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Damirom Parmać. U pobjedničkoj ekipi Robert Tot Horti i Maro Šimunović ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede, pri čemu je Robert bez izgubljenog seta a Maro je izgubio četiri seta.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom 6:1.
Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Ivo Šarić je ostvario dvije a Pavle Radonić jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Pavle Radonić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi istaknuo se Frano Martić s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Geoplan pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 5:2.
Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta ali nešto slabiji skor poena u odnosu na Jupeka. S obzirom da je ekipa Geoplan nastupila s dva igrača partije trećeg igrača su izgubljene bez igre.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 7:0.
Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U pobjedničkoj ekipi Vlaho Car i Jurica Prpić ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede. S obzirom da je ekipa Srđ nastupila s dva igrača partije trećeg igrača su izgubljene bez igre.

Ekipa Marinkolor bila je slobodna u 13. kolu.

 

Nakon 13. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Aragosa travel 25, SunSail s osvojenih 25 i Luka Sorkočević i s 21 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 13. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Tomo Vodnica (SunSail). Najbolji parovi nakon 13. kola su Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail) i Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević).

U trinaestom kolu 2. lige ekipa OŠ Gruda Popovići pobjedila je ekipu OŠ Gruda Ljuta rezultatom 6:1. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donijela pobjedu u paru s suigračicom Norom Bećir. U pobjedničkoj ekipi Nora Bećir, Petra Raos i Sebastijan Raos ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi istaknuo se Maro Dobrašin s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 7:0. Ova utakmica nije odigrana iz razloga što je samo jedan igrač ekipe Libertas klinci došao na utakmicu.

Ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. Pobjedničkoj ekipi donijeli su svako po jednu pojedinačnu pobjedu Adem Glušić i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi istaknuli su se Luka Đivanović i Antonio Pavlić svaki s jednom pojedinačnom pobjedom a navedeni dvojac je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Sunsail rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Joško Mekišić (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je samo jedan set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Josip Dedo i Goran Raspopović. Pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je Goran Raspopović uz dva izgubljena seta i Josip Dedo jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Tomo Vodnica. Ovo je bio derbi kola druge lige, a može postati i derbi prvenstva, ukoliko obje ekipe do kraja osvoje pobjede tada će biti prvak druge lige ekipa Aragosa travel jer ima bolji međusobni skor s ekipom Sunsail.

Utakmica između ekipa Samo lagano i Luka Sorkočević, koja je trebala biti odigrana u nedjelju 25. 2. odgođena je zbog loših vremeskih uvjeta i biti će odigrana tijekom slijedećeg tjedna.

 

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist