Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Geoplan slavio u derbiju

GRADSKA PING PONG LIGA Geoplan slavio u derbiju

U derbiju 12. kola 1. Stolnoteniske lige Geoplan je s 4:3 svladao OŠ Cavtat Konavljanin te se izjednačio s 21 bodom.

U pobjedničkoj ekipi istaknuo se Filip Mikulić s dvije pojedinačne pobjede, pri čemu suparnicima nije prepustio ni seta, a po pobjedu su ostvarili njegovi timski kolege Nedjeljko Ogresta i Ante Jupek. U redovima Cavtaćana pobjedu je upisao par Vlaho Car – Vedran Đurđević, koji je uz to svojoj ekipi donio još dvije pojedinačne pobjede.

Tako su nakon dva međusobna susreta obje ekipe ostvarile identične pobjede, uz jednak broj dobivenih partija i setova, ali je OŠ Cavtat Konavljanin postigao 9 poena više. Ako dvije ekipe ostanu bodovno poravnate do kraja natjecanja, Cavtaćani će biti u prednosti.

Marinkolor je sa 8:1 svladao STK Dubrovnik te zadržao treće mjesto na ljestvici s 19 bodova. Dr. Čolić je s glatkih 7:0 tukao Šampinjone ZLD, a Soul caffe je sa 6:1 slavio protiv Srđa. Halo Dubrovnik je u ovom kolu bio slobodan.

Na ljestvici vodi OŠ Cavtat Konavljanin s 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani Geoplan, dok Marinkolor na trećem mjestu ima 19 bodova. Najbolji pojedinac nakon 12. kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U 2. ligi Sun Sail je zadržao vrh novom pobjedom, ovaj put protiv OŠ Grude Ljute 6:1. Slavila je i drugoplasirani Aragosa Travel, protiv Samo lagano bilo je 7:0, kao i trećeplasirani Luka Sorkočević protiv OŠ Grude III sa 6:1. OŠ Gruda Popovići bila je sa 6:1 bolja od Libertas klinaca, dok je Shaolin Express s istim rezultatom svladao Lapad kolor.

Sun Sail je vodeći sastav 2. lige s 24 boda, jedan manje ima Aragosa Travel, a s 21 bodom treće mjesto drži Luka Sorkočević. Najbolji pojedinac nakon 12. kola je Josip Dedo (Aragosa travel), a najbolji par Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (SunSail).

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist