Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Geoplan preskočio Cavtaćane

GRADSKA PING PONG LIGA Geoplan preskočio Cavtaćane

U 7. kolu 1. Gradske stolnoteniske lige OŠ Cavtat Konavljanin bio je slobodan, što je iskoristio Geopan koji je slavljem 7:0 protiv Šampinjona ZLD preuzeo vodstvo na ljestvici s 13 bodova, jedan više od Cavtaćana.

Vrijedi pritom istaknuti doprinos Ante Jupeka, koji je za Geoplan osvojio tri boda.

Soul Caffe je laganom pobjedom protiv Dr. Čolića 6:1 stigao do 10 bodova te zadržao treće mjesto na ljestvici. STK Dubrovnik je s 5:2 svladao Halo Dubrovnik, a najviše zaslugom Marija Obrovca koji je osvojio sva tri boda u svojim mečevima. Marinkolor je s 5:2 bio bolji od Srđ Caffea, a 3 boda za Marinkolor osvojio je Joško Martinović.

U vodstvu je Geoplan s 13, ispred OŠ Cavtat Konavljanin s 12 te Soul Caffea s 10 bodova. Najbolji igrač nakon sedam kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par su Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Sun Sail je pobjedom nad Libertas klincima 5:2 zadržao prvo mjesto u 2. ligi s 14 bodova, jednim više od Aragosa Travela, koji je u izravnom okršaju za drugo mjesto tukao Luku Sorkočevića s 5:2, ponajviše zahvaljujući Goranu Raspopoviću s 3 dobivena meča, te ga preskočio na ljestvici.

U derbiju Grude OŠ Gruda III bila je bolja od OŠ Grude Popovići s 4:3, dok je OŠ Gruda Ljuta s 5:2 bio bolji od Shaolin Expressa, uz tri boda Veronike Ivkošić. Samo Lagano je lagano sa 6:1 pobijedila Lapad Kolor, uz velik doprinos Vjerana Čovića s 3 boda.

Nakon sedam odigranih kola u vodstvu je Sun Sail s 14 bodova, ispred Aragosa Travela s 13 te Luke Sorkočevića s 11 bodova. Najbolji igrač je Josip Dedo (Aragosa travel), a najbolji par Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (SunSail).

Dubrovačkim stolnotenisačima slijedi blagdanska stanka, a 8. kolo igrać se u tjednu 15. do 21. siječnja 2018.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist