Natrag
22.2.2019 21:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gradska ambulanta upisuje pacijente!

22.8.2012 @ 11:52 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Dogodilo se i to. Ovog ponedjeljka svoja je vrata otvorila ambulanta u povijesnoj jezgri. U tijeku je upis pacijenata, a danas su je posjetili gradonačelnik Andro Vlahušić i pročelnik Miho Katičić.

Kako javljaju iz gradske uprave, u ambulanti radi doktorica Tamara Sokač i to ponedjeljkom, srijedom i petkom ujutro, a utorkom i četvrtkom popodne. Grad Dubrovnik je u obnovu i opremanje ambulante, kako bi se ona što prije otvorila, uložio više od 1,2 milijuna kuna te je u više navrata od nadležnih institucija tražio što ispunjavanje preduvjeta za početak rada.

Za nedavnog posjeta Dubrovniku s problemom je upoznat i ministar zdravlja Rajko Ostojić koji se kod HZZO-a zauzeo za uključivanje ove ambulante u mrežu zdravstvene zaštite što je sada i učinjeno pa je ambulanta konačno otvorena.
Ambulanta je smještena u Androvićevoj ulici.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana