Aktualno

Gradonačelnik Vlahušić čestitao Dan pobjede

Gradonačelnik Vlahušić čestitao Dan pobjede

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić svojim sugrađanima uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti:

“Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani,
dragi sugrađani,

s ponosom se prisjećajući 5. kolovoza 1995. i velike “Oluje”, slavimo praznik pobjede i zahvalnosti svih građana Hrvatske, a posebno branitelja zaslužnih za ostvarenje suverene i neovisne hrvatske države. I brojni dubrovački branitelji pomogli su u ostvarenju tog sna, nesebično čuvajući slobodu Grada i krajnjeg juga domovine.

Nakon 17. godina naša zemlja na vratima je Europske unije, ustrajna na demokraciji i vladavini prava teži gospodarskom razvitku i materijalnoj sigurnosti svih svojih građana. Potaknuti pobjedama hrvatskih branitelja, svi mi građani Hrvatske, moramo stvarati velika djela i sigurnu budućnost za one čije vrijeme tek dolazi.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Dubrovkinjama i Dubrovčanima, a posebno našim hrabrim braniteljima i njihovim obiteljima, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Gradonačelnik
Andro Vlahušić"

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist