Politika

GRADONAČELNIK UGOSTITELJIMA Ako ste glasali za mene zbog stolice, čaše više – zafrknuli ste se!

GRADONAČELNIK UGOSTITELJIMA Ako ste glasali za mene zbog stolice, čaše više - zafrknuli ste se!

Oduzimanje javnih površina na sedam, odnosno 30 dana trima ugostiteljskim objektima u Gradu tema je dva vijećnička pitanja na sjednici Gradskog vijeća. Gradonačelnik je i ovog puta bio jasan – tko ne poštuje pravila bit će kažnjen bez obzira iz koje stranke dolazio.

-Svima koji se kunu i kažu da su glasali za mene ja kaže: Ako ste glasali za mene da biste dobili benefit, stolicu više, čašu više, zafrkali ste se, ne morate glasati više nikad za mene – rekao je Franković dodavši kako represijske mjere za javne površine nije donio niti ovaj, niti prošli saziv Gradskog vijeća.

-Tu su duži niz godina i postojale su kao elementi kažnjavanja svih devijacija u prostoru. Zašto nisu korištene ne znam. Ispada da mi od prošle godine prvi put uvodimo nove mjere oduzimanja javnih površina što nije istina jer su mjere sastavni dio svih dokumenata Grada Dubrovnika. Zašto se nisu primjenjivale? Je li na javnim površinama sve bilo u redu pa nije bilo potrebe, to ne znam, ali mi zdrava logika kaže da nije bilo sve u redu – govorio je gradonačelnik.

Pročitajte još

Branko Bačić: Zoran Milanović već četiri godine krši ustav

Dulist

O MILANOVIĆEVOJ KANDIDATURI Peđa Grbin Ustavnom sudu: Nemojte nas zavlačiti

Dulist

STRUČNJAK ZA USTAVNO PRAVO Milanović teško krši Ustav! Ovo je primjerenije Kim Il-sungu, nego demokraciji

Dulist