Natrag
17.1.2019 08:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADONAČELNIK UGOSTITELJIMA Ako ste glasali za mene zbog stolice, čaše više – zafrknuli ste se!

16.5.2018 @ 18:18 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Oduzimanje javnih površina na sedam, odnosno 30 dana trima ugostiteljskim objektima u Gradu tema je dva vijećnička pitanja na sjednici Gradskog vijeća. Gradonačelnik je i ovog puta bio jasan – tko ne poštuje pravila bit će kažnjen bez obzira iz koje stranke dolazio.

-Svima koji se kunu i kažu da su glasali za mene ja kaže: Ako ste glasali za mene da biste dobili benefit, stolicu više, čašu više, zafrkali ste se, ne morate glasati više nikad za mene – rekao je Franković dodavši kako represijske mjere za javne površine nije donio niti ovaj, niti prošli saziv Gradskog vijeća.

-Tu su duži niz godina i postojale su kao elementi kažnjavanja svih devijacija u prostoru. Zašto nisu korištene ne znam. Ispada da mi od prošle godine prvi put uvodimo nove mjere oduzimanja javnih površina što nije istina jer su mjere sastavni dio svih dokumenata Grada Dubrovnika. Zašto se nisu primjenjivale? Je li na javnim površinama sve bilo u redu pa nije bilo potrebe, to ne znam, ali mi zdrava logika kaže da nije bilo sve u redu – govorio je gradonačelnik.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana