Natrag
21.3.2019 17:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADONAČELNIK OTKRIO LOKACIJU Azil za životinje kraj sanirane Grabovice, tamo nikome ne smeta

10.12.2018 @ 12:45 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Gradonačelnik Mato Franković rekao je na sjednici Gradskog vijeća kako će se azil za napuštene životinje graditi u blizini Grabovice, koja bi se uskoro trebala sanirati.

-Na prezentaciji Proračuna vidjet ćete koliko ćemo izdvajati za napuštene životinje. Vaš prijedlog je dobar,  a i mi smo ga istražili – rekao je gradonačelnik odgovarajući na pitanje vijećnice Dolores Lujić koja je istaknula kako se Grabovica predlagala kao jedna od potencijalnih lokacija za azil, nakon sanacije.

-Pored Grabovice ima 15 tisuća kvadrata zemljišta u vlasništvu Grada i prihvatljivo je za izgradnju azila. Osigurali smo još dva milijuna kuna za kupnju dodatnog zemljišta. Sa samim tim procesom ide i sanacija Grabovice,  a ovih dana počinje javno savjetovanje. Nakon sanacije tamo ćemo imati više od 60 tisuća kvadrata urednog, saniranog zemljišta gdje će se moći razvijati i drugi sadržaji. To je idealna lokacija, komunalno uređena, ima cestu, struju, vodu i nikome ne smeta – rekao je Franković.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana