Natrag
22.2.2019 07:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gradonačelnik i zamjenica Tepšić s gospodarstvenicima i agencijama o sezoni

19.11.2018 @ 17:12 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i zamjenica Jelka Tepšić susreli su se s članovima Vijeće za gospodarska pitanja Grada Dubrovnika, a potom i s predstavnicima putničkih agencija iz Dubrovnika. Teme su bile protekla te pripreme i novosti za iduću turističku sezonu.

Na sastanku Vijeće za gospodarska pitanja gradonačelnik je članove upoznao s pripremama za novi sustav naplate i odvoza otpada, koji je u pripremi i koji će donijeti novosti u poslovanju s gospodarstvenicima i građanima. U izradi je prijedlog kojeg će članovi Vijeća dobiti na uvid i mogućnost dopuna. Razgovaralo se i o učincima turističke sezone te problemima i pristupu u rješavanju za nadolazeće razdoblje. Kao jedan od najizraženijih problema gospodarstvenici su istaknuli nedostatak radne snage i izdavanje radnih dozvola.

S predstavnicima turističkih agencija razgovaralo se o novim mjerama Grada u odnosu na brodove na kružnim putovanjima, mogućim rješenjima za sve veći broj putničkih autobusa u kontaktnoj zoni te praktičnim rješenjima na terenu koja bi omogućila bolju protočnost prometa.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana