Natrag
20.2.2019 21:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADONAČELNIK HITNIM SLUŽBAMA I NAVIJAČIMA ‘Hvala vam, pokazali ste pravi duh ovog Grada!’

12.7.2018 @ 12:30 Dulist.hr Grad

Podijelite:

Gradonačelnik Mato Franković uputio je zahvalu svim djelatnicima hitnih i dežurnih službi angažiranih na održavanju reda i čistoće tijekom javnog praćenja polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske na Stradunu.

– Hvala svim djelatnicima JVP Dubrovački vatrogasci, Hitne pomoći, policajcima, zaštitarima i svima koji su, dok je cijela Hrvatska bila na nogama, dežurali kako bi događaj koji je na trgu Luža i na Stradunu okupio veliki broj naših sugrađana i posjetitelja prošao u najboljem mogućem redu. Veliko hvala svim navijačima na srčanom, ali i dostojanstvenom praćenju utakmice i povijesnog uspjeha Vatrenih. Pokazali ste pravi duh ovog Grada! – poručio je u svojoj zahvali Franković.

Gradonačelnik se posebno zahvalio i djelatnicima Čistoće na održavanju primjerenog izgleda javnih prostora za vrijeme i nakon utakmice.

Grad Dubrovnik će u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre na istom mjestu organizirati i izravan prijenos finalne utakmice između Hrvatske i Francuske u nedjelju, 15. srpnja.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana