Grad

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ Bez kreditnog zaduženja možemo izdržati još mjesec dana

Bez kreditnog zaduženja možemo izdržati još najduže mjesec dana. Uz kreditno zaduženje možemo dočekati proljeće sljedeće godine – rekao je među ostalim gradonačelnik Mato Franković u razgovoru za novi broj DuLista odgovorivši na pitanje koliko će Grad još moći izdržati, obzirom da se proračun bez turizma sporo i nedostatno puni.
-Nama je cilj da nitko ne bude bez kruha, to je ključ! To ne smijemo dopustiti nikako, a sve drugo je nad­standard. Nadstandardi na koje smo u Dubrovniku bili naviknuti prestat će privremeno postojati. To privremeno će trajati do trenutka dok se ne vra­timo u modus da imamo veliki prora­čun. Tek tada ćemo opet moći razmi­šljati o besplatnim uslugama za naše sugrađane. Kad toga nema moramo osigurati ljudima kruh i osnovne namjernice za život, dostojanstven život, a sve drugo može sačekati – istaknuo je Franković.

Cijeli razgovor s gradonačelnikom možete pročitati u novom broju DuLista koji je na kioscima od srijede, 15. srpnja.

Pročitajte još

Novouređena Ulica kardinala Stepinca dobila uporabnu dozvolu

Dulist

Prvog dana kolovoza prešli smo brojku od 9 tisuća turista

Dulist

‘SIGURNA DESTINACIJA’ The Telegraph pisao o Dubrovniku i Frankovićevu pismu britanskom premijeru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija