Aktualno

GRADONAČELNIK ČESTITAO MARINI Ovo priznanje pokazatelj je tvoje vještine i predanog rada

U povodu osvajanja dvije medalje na 45. natjecanju WorldSkills, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Marini Kovačić.

Prenosimo je u cijelosti:

Draga Marina,

želim ti od srca čestitati na izvrsnom rezultatu koji si postigla na natjecanju WorldSkills u Kazanu. Titula Best of Nation i 5. mjesto u tvojoj disciplini, Poslovanje hotelske recepcije, iznimno je postignuće među mnogobrojnom i zahtjevnom svjetskom konkurencijom.

Ovo priznanje pokazatelj je tvoje vještine i predanog rada, za što je zaslužno i vodstvo mentorice Amele Obad. Uz neizbježnu disciplinu, uvjeren sam da je dio tvog rezultata svakako i strast prema svojoj struci. Moderne tehnologije danas mijenjaju svijet iz dana u dan, no u turizmu i ugostiteljstvu obrazovan i stručan kadar je ključ uspjeha i kao takav nezamjenjiv. Potičem te da se nastaviš svoj profesionalan put stjecanjem znanja i vještina koji su itekako potrebni i traženi u našem Gradu kao svjetskom turističkom odredištu.

Tvoj uspjeh na ponos je našem Dubrovniku, Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik, ali i cijeloj zemlji s obzirom na to da su tvoje dvije medalje prve za Hrvatsku na ovom natjecanju.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

Pročitajte još

MINISTARSTVO DALO MIŠLJENJE O BABINOM KUKU Knežević osporava dozvolu obitelji Sršen

Dulist

DARIVANJE KRVI Ako imate A negativnu i 0 pozitivnu krvnu grupu, odazovite se!

Dulist

POTPISAN UGOVOR Korak smo bliže izgradnji autoceste do Dubrovnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija