Natrag
27.3.2019 00:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADONAČELNIK BRANIO RAGUŽA ‘Svatko može pogriješiti, ali u Posatu nije napravio devastaciju’

12.3.2019 @ 12:08 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Gradonačelnik je na Gradskom vijeću stao u obranu svog koalicijskog partnera Željka Raguža zbog uređenja Posata. Radove su, podsjetimo, obustavili konzervatori jer se nije tražila njihova suglasnost.

Naime, vijećnik Gordan Špero (HDZ) upitao je gradonačelnika o radovima na istezalištu baraka u Posatu ustvrdivši kako se ne može vršiti betonizaija nečega što je već bilo betonirano.

-Što se događa, zašto su se zaustavili radovi? Neki dušebrižnici koji se vjerojatno nikad nisu spustili u Posat prozivali su na na društvenim mrežama Željka Raguža za betonizaciju – govorio je Špero pokazavši i fotografiju kako je Posat prije izgledao.

Gradonačelnik je konstatirao kako je Raguževa jedina greška što nije tražio suglasnost konzervatora, ali kako nikakva devastacija nije u pitanju.

-Digla se bespotrebna frka. Činjenica jest da je naš kolega vijećnik i predsjednik uprave Luke Dubrovnik trebao tražiti suglasnost konzervatora, ali omaška se događa i više se neće događati. Možda bi netko želio da se tu postavi lijepi, bijeli, sjajeći kamen, ali sutra će se tu prati dno barke, a koper je crveni ili plavi pa će prekosutra taj kamen biti crveni ili plavi. Zna se što se i kako može na tom području. Jedina Raguževa greška je ta što nije bio do kraja upućen, svatko može pogriješiti, ali nije napravio devastaciju. Tamo je bilo ruglo. A nekima odgovara i ruglo i da je stari beton jer stari je tradicionalan – odgovorio je Franković.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana