Politika

GRADONAČELNIK BRANIO RAGUŽA ‘Svatko može pogriješiti, ali u Posatu nije napravio devastaciju’

Gradonačelnik je na Gradskom vijeću stao u obranu svog koalicijskog partnera Željka Raguža zbog uređenja Posata. Radove su, podsjetimo, obustavili konzervatori jer se nije tražila njihova suglasnost.

Naime, vijećnik Gordan Špero (HDZ) upitao je gradonačelnika o radovima na istezalištu baraka u Posatu ustvrdivši kako se ne može vršiti betonizaija nečega što je već bilo betonirano.

-Što se događa, zašto su se zaustavili radovi? Neki dušebrižnici koji se vjerojatno nikad nisu spustili u Posat prozivali su na na društvenim mrežama Željka Raguža za betonizaciju – govorio je Špero pokazavši i fotografiju kako je Posat prije izgledao.

Gradonačelnik je konstatirao kako je Raguževa jedina greška što nije tražio suglasnost konzervatora, ali kako nikakva devastacija nije u pitanju.

-Digla se bespotrebna frka. Činjenica jest da je naš kolega vijećnik i predsjednik uprave Luke Dubrovnik trebao tražiti suglasnost konzervatora, ali omaška se događa i više se neće događati. Možda bi netko želio da se tu postavi lijepi, bijeli, sjajeći kamen, ali sutra će se tu prati dno barke, a koper je crveni ili plavi pa će prekosutra taj kamen biti crveni ili plavi. Zna se što se i kako može na tom području. Jedina Raguževa greška je ta što nije bio do kraja upućen, svatko može pogriješiti, ali nije napravio devastaciju. Tamo je bilo ruglo. A nekima odgovara i ruglo i da je stari beton jer stari je tradicionalan – odgovorio je Franković.

Pročitajte još

BARAČEV ODGOVOR VLADAJUĆIMA: Grad nije HDZ, Grad nije Mato Franković. Grad su svi građani!

Dulist

AKO POSTANE POVJERENICA Šuici se ‘smiješi’ vrtoglava mjesečna plaća

Dulist

HDZ ‘OPLEO’ PO SDP-U ‘Barač je treći put izdao interese Grada’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija