Aktualno

Gradili bi studentski dom na Pustijerni

Investitori zainteresirani za izgradnju studentskog doma na predjelu Pustijerne po modelu javno – privatnog partnerstva prezentirali su danas gradonačelniku Andru Vlahušiću prijedlog njegova uređenja i izgradnje.

 
– Velika prednost ove lokacije je blizina novoizgrađenom Sveučilišnom kampusu koji svoja vrata otvara ovih dana, ali i ostvarenje strateškog cilja gradske uprave za revitalizacijom povijesne jezgre. U ljetnim mjesecima studentski dom bi mogao raditi kao hostel, odnosno pružati usluge povoljnog smještaja sudionicima Ljetnih igara i studentima koji u Dubrovniku ostaju na stručnim praksama – preneseno je sa sastanka na web stranicama Grada.

Prijedlog potencijalnih ulagača je dostupan u prezentaciji ispod teksta, a idejno rješenje, nastalo na osnovu projekta koji je 1989. pobijedio na međunarodnom natječaju pod pokroviteljstvom UNESCO-a, te će se prije izrade projektne dokumentacije usklađivati s konzervatorskim smjernicama i danas važećim propisima.

 

Pročitajte još

SPASITE NEČIJI ŽIVOT! Odazovite se akciji Crvenog križa

Dulist

ISPLATI SE BITI POŠTEN! Neočekivana nagrada djelatniku Čistoće Mateu Mimici

Dulist

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija