Grad

GRAĐANI U ČUDU ‘Stan u Gradu od 48 kvadrata za 450 tisuća eura. I to nije na Stradunu’

GRAĐANI U ČUDU 'Stan u Gradu od 48 kvadrata za 450 tisuća eura. I to nije na Stradunu'

Na Njuškalu stan u Gradu od 48 kvadrata za 450 tisuća eura. I to nije na Stradunu – napisao je jedan od naših sugrađana na svom Facebook profilu.

Naime, riječ je o ‘malom luksuznom stanu koji se nalazi na top lokaciji unutar gradskih zidina, u neposrednoj blizini Starogradske zelene tržnice i crkve sv. Vlaha’. Kako se dalje navodi u oglasu, ‘stan je u potpunosti obnovljen u proljeće 2017. Nalazi se na 1. katu, 48 m2 suvremenog dizajna, otvoren plan kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonica. Potpuno opremljen visokokvalitetnim kućanskim aparatima i lijepo namješten, svi potrebni sadržaji i usluge u neposrednoj blizini (trgovine, kafići, restoran) – nema daljnjih potrebnih ulaganja’. Na samom kraju dodano je kako se. zbog svega navedenog radi o ‘gotovom proizvodu’.

A spomenuta objava na Facebooku ‘skupila’ i brojne komentare, kao što su: ‘Kupi, što čekaš!? Sutra će biti bar 451 000.’ Odavno nam je poznato kako u Dubrovniku cijene kvadrata rastu ogromnom brzinom, ali isto nas s vremena na vrijeme iznenadi navedena činjenica.

Neke od komentara možete pročitati u nastavku:

Ljudi su u nas izgubili i pamet i mjeru

Kad ga prodaju po toj cijeni, ja ih častim pićem

Pa ne znam što vas čudi. Iznajmljivaju pojedinci i stanove za mjesečno 2500, 3 tisuće eura. Tako da je to još i dobra cijena

Da je na Stradunu, samo dodaš još jednu 0 (nulu) na kraju

Pa stan iste kvadrature bi te koštao skoro pa duplo na Manhattanu, a Dubrovnik je ipak Dubrovnik

Malo su pretjerali sa cijenama. Ali koja ce budala platiti toliko sa taj ‘stančić’?

Ja u blizini Grada, 30 minuta vožnje, kupio novi stan nitko nije živio u njemu, novogradnja 86 kvadrata plus sam dobio šupu i garažno mjesto ispod zgrade za 53 tisuće eura

Kako izgleda stan od 450000 eura, pogledajte ovdje.

Foto: Njuškalo

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist