Natrag
22.3.2019 15:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Građani spremni preuzeti odgovornost

15.5.2013 @ 11:23 Baldo Marunčić Politika
2;2

Podijelite:

Kandidacijska lista grupe birača broj 9, Srđ je Grad, nositelja Igora Miošića, poziva zainteresirano građanstvo u Palaču Sponza u četvrtak, 16. svibnja u 19.30 na predstavljanje programskih smjernica liste.

Građanke i građani Dubrovnika imat će priliku porazgovarati s kandidatima za Gradsku vijećnicu liste broj 9 o novom modelu upravljanja gradom, uključivanju najšireg građanstva i struke u procese odlučivanja te o potrebi promišljanja održivog korištenja prostora i ostalih prirodnih i kulturnih resursa grada.

Kandidacijska lista grupe birača broj 9, Srđ je Grad, nositelja Igora Miošića, natječe se na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika jer smatramo kako je upravo Gradsko vijeće mjesto gdje građani trebaju participirati u donošenju odluka. Nezadovoljni dosadašnjim vođenjem Grada, političkom praksom koaliranja radi interesa i koruptivnim odlukama, zainteresirani građani koji su dosadašnjim zalaganjem i radom prepoznati kao borci za javne interese i javno dobro, odlučili su se kandidirati i zastupati interese sugrađana kako bi se sadašnja neodrživa praksa upravljanja gradom iz temelja promijenila.

Izbori za gradonačelnika i njegove zamjenike, odvojeni su od izbora za Gradsko vijeće (riječ je o dva različita glasačka listića). Lista broj 9, nositelja Igora Miošića, iz programskih razloga, nema kandidata za gradonačelnika. Vjerujemo da će građani Dubrovnika znati prepoznati gradonačelničkog kandidata koji svojim programom jasno odstupa od dosadašnjeg, pogubnog upravljanja javnim prostorom i dragocjenim resursima na kojima Dubrovnik počiva.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana