Politika

Građani spremni preuzeti odgovornost

Kandidacijska lista grupe birača broj 9, Srđ je Grad, nositelja Igora Miošića, poziva zainteresirano građanstvo u Palaču Sponza u četvrtak, 16. svibnja u 19.30 na predstavljanje programskih smjernica liste.

Građanke i građani Dubrovnika imat će priliku porazgovarati s kandidatima za Gradsku vijećnicu liste broj 9 o novom modelu upravljanja gradom, uključivanju najšireg građanstva i struke u procese odlučivanja te o potrebi promišljanja održivog korištenja prostora i ostalih prirodnih i kulturnih resursa grada.

Kandidacijska lista grupe birača broj 9, Srđ je Grad, nositelja Igora Miošića, natječe se na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika jer smatramo kako je upravo Gradsko vijeće mjesto gdje građani trebaju participirati u donošenju odluka. Nezadovoljni dosadašnjim vođenjem Grada, političkom praksom koaliranja radi interesa i koruptivnim odlukama, zainteresirani građani koji su dosadašnjim zalaganjem i radom prepoznati kao borci za javne interese i javno dobro, odlučili su se kandidirati i zastupati interese sugrađana kako bi se sadašnja neodrživa praksa upravljanja gradom iz temelja promijenila.

Izbori za gradonačelnika i njegove zamjenike, odvojeni su od izbora za Gradsko vijeće (riječ je o dva različita glasačka listića). Lista broj 9, nositelja Igora Miošića, iz programskih razloga, nema kandidata za gradonačelnika. Vjerujemo da će građani Dubrovnika znati prepoznati gradonačelničkog kandidata koji svojim programom jasno odstupa od dosadašnjeg, pogubnog upravljanja javnim prostorom i dragocjenim resursima na kojima Dubrovnik počiva.

Pročitajte još

DIVJAK JE NIJE HTJELA Imenovanje Sanje Putice zategnulo odnose s HNS-om?

Dulist

JADRAN BARAČ Ulica bana Jelačića glavni je spomenik građevinske stihije

Dulist

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija