Politika

Građani spremni preuzeti odgovornost

Građani spremni preuzeti odgovornost

Kandidacijska lista grupe birača broj 9, Srđ je Grad, nositelja Igora Miošića, poziva zainteresirano građanstvo u Palaču Sponza u četvrtak, 16. svibnja u 19.30 na predstavljanje programskih smjernica liste.

Građanke i građani Dubrovnika imat će priliku porazgovarati s kandidatima za Gradsku vijećnicu liste broj 9 o novom modelu upravljanja gradom, uključivanju najšireg građanstva i struke u procese odlučivanja te o potrebi promišljanja održivog korištenja prostora i ostalih prirodnih i kulturnih resursa grada.

Kandidacijska lista grupe birača broj 9, Srđ je Grad, nositelja Igora Miošića, natječe se na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika jer smatramo kako je upravo Gradsko vijeće mjesto gdje građani trebaju participirati u donošenju odluka. Nezadovoljni dosadašnjim vođenjem Grada, političkom praksom koaliranja radi interesa i koruptivnim odlukama, zainteresirani građani koji su dosadašnjim zalaganjem i radom prepoznati kao borci za javne interese i javno dobro, odlučili su se kandidirati i zastupati interese sugrađana kako bi se sadašnja neodrživa praksa upravljanja gradom iz temelja promijenila.

Izbori za gradonačelnika i njegove zamjenike, odvojeni su od izbora za Gradsko vijeće (riječ je o dva različita glasačka listića). Lista broj 9, nositelja Igora Miošića, iz programskih razloga, nema kandidata za gradonačelnika. Vjerujemo da će građani Dubrovnika znati prepoznati gradonačelničkog kandidata koji svojim programom jasno odstupa od dosadašnjeg, pogubnog upravljanja javnim prostorom i dragocjenim resursima na kojima Dubrovnik počiva.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist