Grad

GRAĐANI NEZADOVOLJNI ‘Otvorite vrata đardina vile Čingrije!’

GRAĐANI NEZADOVOLJNI 'Otvorite vrata đardina vile Čingrije!'

Nekoliko stanovnika Dubrovnika, obratili su se članovima Udruge “Divlja liga vaterpolo” da im pomognu ostvariti pravo na stalan, nesmetan i neograničen kopneni pristup do kupališta villa Čingrija.

Do jeseni 2018. godine, građani su se svakodnevno i nesmetano služili skalama koje se nalaze na č.zem. 537/1 k.o. Gruž, do kojih su dolazili, prolazeći kroz (uvijek otključan) ulazni raštio.

Od ove godine, odnosno otkako je Grad Dubrovnik ishodio vlasnost (1/1) navedene nekretnine, taj veliki ulazni raštio (na adresi: Pera Čingrije 1) je stalno zaključan, pa kupači koriste otvor u ogradnom zidu, kako bi, provlačeći se kroz taj otvor, došli do đardina od ville Čingrija, pa otamo do kupališta.

Ima Dubrovčana, proučuju iz Udruge, osobito žena, kojima je teško provlačiti se kroz otvor u zidu pa traže da veliki ulazni raštio od đardina vile Čingrija bude stalno otključan.

Udruga “Divlja liga vaterpolo” stoga poslala je zahtjev Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom da građanima hitno udovolji.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist