Aktualno

GRAĐANI NA FACEBOOKU: ‘Dosta je terora! Svi u blokadu!’

GRAĐANI NA FACEBOOKU: 'Dosta je terora! Svi u blokadu!'

Među brojnim komentarima koji su se danas mogli pročitati na društvenim mrežama, a vezano uz blokadu magistrale taksista, mogao se često pročitati i prijedlog o blokadi taksi stajališta samih građana, koji su danas bili većinom ogorčeni potezom taksista. Svojim postupkom takisti su onemogućili  građanima odlazak na posao, kod liječnika, mnogi su čekali satima u koloni s djecom u atuomobilima, otežan je bio i prolazak interventnih služni, a brojni putnici zakasnili su na letove za koje su kupili karte.

Nije dugo trebalo čekati pa je na Facebooku osnovana grupa ‘Blokirajmo taksistima stajališta!’ koja već broji preko tisuću članova.

-Dosta je terora! Ne želimo više biti žrtve monopola! Svi u blokadu!!!!! Bojkot do grada!!!! – piše u opisu grupe, a zanimljive su i objave članova na zidu grupe:

‘Security počeli mlatit ljude jer zaključavaju kuće i butige i tako im kradu poso…’

‘Hoteli počeli palit apartmane po gradu jer im uzimaju goste!’

‘Zamisli! Babe s pjace se skupile i blokiraju ulaz u grad jer supermarketi PRODAJU POMADORE!!!!’

‘Dolazi četvrta velika telekomunikacijska tvrtka u Hrvatsku. Uz T-com, Vipnet, Tele2, dolazi na tržište i španjolska tvrtka Telefonica S.A. Jedna od prvih stvari koje će ponuditi korisnicima su neograničeni pozivi prema svim mrežama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, neograničen internet (4G) i neograničene sms poruke i to sve za 49.00 KN mjesečno.
T-com, Vipnet i Tele2 u znak protesta će blokirati svoje mreže svim svojim korisnicima sutra od 12:00 do 14:00 sati.
Unaprijed se ispričavaju svim svojim korisnicima, ali ovo je jedini način da ukažu Vladi Republike Hrvatske da promijeni zakone koji će ih zaštititi od ovakve beskrupulozne konkurencije. Logično?’

Sve su to komentari iz spomenute Facebook grupe, a hoće li se građani uistinu i organizirati i blokirati takistima stajališta, ostaje za vidjeti.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist