Grad

GRAD ZA DJECU Traže se stručni suradnici i odgojitelji

U sklopu projekta Grada Dubrovnika „Grad ZA djecu“, Dječji vrtići Dubrovnik objavili su ponovljene natječaje za tri stručna suradnika/ce – edukacijskog rehabilitatora, rehabilitatora logopeda i psihologa. Također, objavljen je i natječaj za dva/dvije odgajatelja/ice. Natječaji za sva radna mjesta raspisani su na puno radno vrijeme tijekom trajanja projekta.

Natječaji su otvoreni od 27. ožujka do 4. travnja 2019. godine, što je i krajnji rok za podnošenje prijava. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtići Dubrovnik, Iva Vojnovića 34, 20 000 Dubrovnik s određenom naznakom vezanom uz pojedini natječaj.

Detalji natječaja, uključujući popis potrebne dokumentacije kao i svih ostalih uvjeta, dostupni su na internetskim stranicama Dječjih vrtića Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

SRGOTA NA ČELU LIBERTASA? Franković: To su neistine! Vojvodić je pokazao kako se gospodari javnim financijama

Dulist

PRVE SPRAVE ZA OSOBE S INVALIDITETOM Gradonačelnik obišao novo najveće igralište u Dubrovniku

Dulist

DUBROVAČKE TELEFONSKE GOVORNICE Digneš slušalicu, a s druge strane nema ‘tuu tuu’

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija