Grad

GRAD ZA DJECU Traže se stručni suradnici i odgojitelji

U sklopu projekta Grada Dubrovnika „Grad ZA djecu“, Dječji vrtići Dubrovnik objavili su ponovljene natječaje za tri stručna suradnika/ce – edukacijskog rehabilitatora, rehabilitatora logopeda i psihologa. Također, objavljen je i natječaj za dva/dvije odgajatelja/ice. Natječaji za sva radna mjesta raspisani su na puno radno vrijeme tijekom trajanja projekta.

Natječaji su otvoreni od 27. ožujka do 4. travnja 2019. godine, što je i krajnji rok za podnošenje prijava. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtići Dubrovnik, Iva Vojnovića 34, 20 000 Dubrovnik s određenom naznakom vezanom uz pojedini natječaj.

Detalji natječaja, uključujući popis potrebne dokumentacije kao i svih ostalih uvjeta, dostupni su na internetskim stranicama Dječjih vrtića Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ NAJAVIO Od 2021. godine oko Grada će prometovati samo automobili s PPK

Dulist

Predložite svog kandidata za priznanje uz blagdan sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika

Dulist

ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ Grad ‘oplemenjen’ sa 610 sadnica na 139 lokacija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija