Natrag
20.3.2019 02:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRAD ULAŽE U SPORTSKE OBJEKTE Novi LCD semafor na gruškom bazenu

12.12.2018 @ 8:30 Dulist Aktualno
3;3

Podijelite:

Na gradskom bazenu u Gružu postavljen je novi elektronički sportski semafor, LCD tehnologije nove generacije, ukupne vrijednosti 492 tisuće kuna.

U potpunosti je financiran iz proračuna Grada Dubrovnika, a dio je to novog plana ulaganja u gradske sportske objekte.

Riječ je o modernom operativnom sustavu koji nudi mogućnost prikazivanja tekstualnih poruka, foto i video sadržaja, prezentacija te plivačkog trening sata. Širine 600 centimetara, visine 330 centimetara, semafor je dimenzijama šest kvadrata veći od prijašnjeg. Vidljivost je od sedam do 100 metara.

Semaforom se upravlja daljinskim upravljanjem s računala putem računalne mreže, a uz njega je isporučeno upravljačko računalo, prijenosno računalo, četiri pomoćna semafora za praćenje vremena napada i vrijeme utakmice u vaterpolu, kao i dodatna elektronička truba za signalizaciju isteka vremena napada tijekom utakmice. Oprema je u potpunosti kompatibilna s već postojećim elektroničkim programima na bazenu, a gledateljima nudi najmoderniji sustav za još bolji doživljaj praćenja vaterpolskih utakmica.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik pokrenuo je izradu Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture za razdoblje 2018. – 2028., kako bi se dobio sustavan plan za ulaganja u sportske objekte i sadržaje u gradu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana