Grad

Grad s tisuću kuna sufinancira udžbenike srednjoškolcima

Udžbenici

Grad Dubrovnik i ove će godine sufinancirati nabavu udžbenika učenicima srednjih škola u iznosu do tisuću kuna. Pravo ostvaruju učenici koji imaju prebivalište na području Grada dulje od 6 mjeseci od datuma podnošenja zahtjeva.

Kako javljaju iz Grada, uz zahtjev za sufinanciranje udžbenika potrebno je dostaviti izvornik računa za kupljene knjige, potvrdu o školovanju te preslike osobnih iskaznica roditelja (ukoliko su starije od 6 mjeseci, u suprotnome potrebno je dostaviti uvjerenja o prebivalištu). Zaprimanje zahtijeva je u tijeku, a obrazac se može preuzeti na stranicama Grada Dubrovnika.

Odabrani su i ponuditelji po ranije raspisanoj javnoj nabavi za udžbenike te radne materijale za osnovne škole na području grada Dubrovnika. Po okončanju postupka udžbenici i obrazovni materijali bit će isporučeni školama, a učenici će u tjednu prije početka nastave biti pozvani osobno iz preuzeti.

Pročitajte još

‘Zavirite’ u građevinske dozvole svojih susjeda

Dulist

GOOD FOOD FESTIVAL Počeo je najukusniji tjedan u godini

Dulist

FRANKOVIĆ ZA FODOR’S TRAVEL ‘Već smo započeli pregovore o ponovnom uvođenju zrakoplovne linije Dubrovnik – SAD’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija