Kultura

‘GRAD PO ZIMI’ U BETULI PO MJERI Vedran Grabovac predstavio ‘Samostan svetog Jakova’

‘GRAD PO ZIMI’ U BETULI PO MJERI Vedran Grabovac predstavio 'Samostan svetog Jakova'

Po svemu poseban program ‘Grad po zimi’ u betuli po mjeri i okupljalištu domaće čeljadi ‘Fontani’ nastavljen je jutros, točno u 10 sati I 3 minute, otvaranjem izložbe slike ‘Samostan svetog Jakova’ dubrovačkog slikara Vedrana Grabovca.

Ovom prilikom zbog gripe je spriječen bio Tomislav Šuljak – Dunda Pero, ali je zato njegovu ‘leteru Kati’ pročitala Kaća Carević. Otvaranje je izvedbom uveličala klapa Maestral.

-Uz Maestrale smo se vratili spektakularno s našim programom! Čekamo još koji dan da kućice konačno odu, a mi ostajemo ovdje i dalje, kultura u betuli, kultura u gradu i za čeljad grada – kazao je tom prilikom Boris Njavro.

Podsjetimo, dosad su se u betuli Fontana dubrovačkoj publici jednom slikom predstavili Tomislav Šuljak, Mišo Baričević, Jagoda Lasić, Loren Ligorio i Luko Paljetak, a od danas im se pridružio i Vedran Grabovac.

Kulturno-umjetnički program ‘Jedna betula, jedan umjetnik, jedan rad, jedan dan’ osmislila je skupina stalnih posjetitelja Fontane. Dubrovački umjetnici svoja djela izlažu u betuli jedan dan, od petka ujutro do subote ujutro. Program će se održavati svakog petka do Uskrsa.

Pročitajte još

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist