Kultura

‘GRAD PO ZIMI U BETULI PO MJERI’ Danas u ‘Fontani’ izložba slike Lorena Ligoria

Izložba Jagode Lasić betula Fontana

Danas točno u deset sati u popularnoj dubrovačkoj betuli ‘Fontana’ u Ulici od Polača otvara se nova izložba u sklopu programa ‘Grad po zimi’, a u sklopu izložbenog dijela ovog zimskog programa nazvanog ‘Jedna betula, jedan umjetnik, jedna slika, jedan dan’.

Nakon Tomislava Šuljka, Miša Baričevića i Jagode Lasić, svoju sliku na jednom od vanjskih stolova betule po meri domaće čeljadi ‘Fontani’ izložit će dubrovački slikar Loren Lolo Ligorio.

Prigodnim govorom i ovaj put izložbu će otvoriti Dunda Pero ili Tomislav Šuljak, a kao i u prijašnjim zgodama, očekuju se još neka prateća zanimljiva događanja.

– Slika Lorena Ligoria bit će izložena danas do podne na vanjskom stolu, zatim unesena unutar ‘Fontane’ do subote ujutro, kada će iznova biti iznesena vanka sve do podne, kada se izložba zatvara. Radujemo se Vašem dolasku! – poručuju organizatori.

Pročitajte još

LIJEPA VIJEST Nakon više od dva mjeseca Linđovci kreću s probama

Dulist

U PETAK Posljednji dan izložbe ‘Sederotonin’ uz stručno vodstvo

Dulist

JE LI KULTURA U OVIM VREMENIMA LUKSUZ? Ivana Medo Bogdanović o 70 posto manjem proračunu za 71. Igre

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija