Aktualno

Grad otkazao, ali Jeremy Irons ipak dolazi

Grad otkazao, ali Jeremy Irons ipak dolazi

Premda je Grad Dubrovnik otkazao suradnju Sarajevo Film Festivalu na organizaciji Dubrovnik Film Meetinga, po završetku SFF-a u dvodnevni posjet Dubrovniku stići će tridesetak gostiju, uključujući i britanskog oskarovca Jeremyja Ironsa.

– Gosti 18. Sarajevo Film Festivala dolaze u dvodnevni ležerni posjet Dubrovniku. Izuzetno nam je žao da građani i gosti Dubrovnika ove godine neće vidjeti filmske projekcije koje su bile planirane, budući je cjelokupni program otkazan od strane Grada Dubrovnika u zadnjem trenutku. No, veseli nas činjenica da su nam pomogli brojni sponzori, partneri i prijatelji, koji su bili odlučni da i ove godine nastavimo tradiciju posjeta Dubrovniku, gradu prijatelju. Stoga, duboko vjerujem da projekt Dubrovnik Film Meeting ima budućnost i da će se uspješno i s punim programom realizirati već iduću godinu – izjavio je direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra najavljujući dolazak u Dubrovnik.

Gosti Sarajevo Film Festivala prvi su put posjetili Dubrovnik 2005. godine u sklopu manifestacije  Dubrovnik Film Meeting. Do danas Dubrovnik su kao gosti Sarajevo Film Festivala posjetile najveće svjetske filmske zvijezde: glumci Nick Nolte, Steve Buscemi, Kevin Spacey, Gillian Anderson, Mickey Rourke, Morgan Freeman; producenti i reditelji Cat Villers, Terry George, Danis Tanović, Jasmila Žbanić, Darren Aronofsky te brojni drugi poznati glumci i redatelji holivudske A produkcije.

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist