Aktualno

Grad osigurao sredstva za groblje

Grad osigurao sredstva za groblje

Grad Dubrovnik osigurao je 20 milijuna kuna za prvu fazu otkupa zemljišta potrebnog za gradnju groblja na Dupcu koja bi se trebala realizirati u iduća dva mjeseca, priopćeno je web stranicama Grada.

Gradonačelnik Andro Vlahušić, načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli i direktor Groblja Dubac Ivo Lise održali su u petak sa suradnicima radni sastanak na temu idućih koraka ka realizaciji projekta Groblja.
Dok se čeka izdavanje lokacijske dozvole na idejni projekt, što se u skorom roku očekuje od Upravnog odjela za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije, stručne službe Grada Dubrovnika i Općine Župa dubrovačka pripremaju tehničku dokumentaciju za natječaj za izrađivača glavnog i izvedbenog projekta sa troškovnicima. Natječaji će se raspisati do sredine travnja, a rok za izradu projekata će također biti dva mjeseca, kako bi se do kraja lipnja uz riješene imovinsko-pravne odnose i glavni projekt mogao predati zahtjev za izdavanje potvrde na glavni projekt te raspisati natječaj za izvođača radova čiji je tekst također u pripremi.
 

Pročitajte još

JUBILARNI MIDSUMMER SCENE FESTIVAL Za desetu godišnjicu ‘Put oko svijeta’

Dulist

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist