Grad

GRAD DUBROVNIK Započeli radovi na održavanju sportskih i dječjih igrališta

U sklopu aktivnosti na održavanju dječjih i sportskih igrališta koje provodi Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu obnovljeno je sportsko igralište ‘Naš dom’ u Novoj Mokošici, a uređeno je i igralište na Kantafigu kao i dječje igralište na Batali.

Sportsko igralište u naselju ‘Naš dom’ prošlo je pravu preobrazbu. Provedeni su radovi zamjene i bojanja ogradne konstrukcije te pletiva mreže uz ojačanje konstrukcije iza golova. Obojani su rukometni golovi i košarkaške konstrukcije te je izvršena zamjena mrežica na golovima i obručima. Postavljene su dvije nove košarkaške ploče, betonski zidovi su prebojani, a igralište je ocrtano.

Na sportskom terenu na Kantafigu izvršena je zamjena i bojanje ogradne konstrukcije i pletiva mreže te ocrtavanje terena. Također su ojačane konstrukcije iza samih golova, dok su na dječjem igralištu na Batali izvršeni potrebni popravci na spravama.

U tijeku su opsežniji radovi na održavanju sportskog igrališta u Mokošici (Na moru), a sukladno planu rada Odjela slijede popravci i obnove sportskih terena u Čokolinu, na Montovjerni, na Ilijinoj glavici, u Mokošici (Između dolaca) te dječjih igrališta u Mokošici, Zatonu, u Pilama i u Uvali Lapad.

Pročitajte još

OTVORENJE KRAJEM SRPNJA Lazareti ne smiju biti još jedan spomenik kulture koji će crpiti sredstva iz proračuna

Maria Prkut

DUBROVNIK OPET OBARA REKORDE Dvomilijunto noćenje ostvareno sedam dana ranije nego lani

Dulist

U SVRHU PROMOCIJE DESTINACIJE Održan sastanak dubrovačkih hotelijera i nacionalnog avioprijevoznika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija