Natrag
24.4.2019 08:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Grad čeka cijenu od 20 milijuna kuna?

8.3.2012 @ 14:10 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Priča oko GP-a Dubrovnik u stečaju ponovno se zahuktala. I ovoga puta glavni je razlog čini se Remiza, vrijedna nekretnina na još vrjednijoj lokaciji, koju bi, prema informacijama, mogao navodno kupiti i Grad Dubrovnik.

No, otvaranjem stečajnog postupka nad GP-om Dubrovnik prije dvije godine njena je vrijednost procijenjena na oko 53 milijuna kuna, dok Grad Dubrovnik za nju ne bi izdvojio više od 20 milijuna kuna. Time bi radnici GP-a Dubrovnik ostali kratkih rukava, jer jedino prodajom Remize za oko 50 milijuna kuna mogu naplatiti svoja potraživanja, koja iznose oko 13 milijuna kuna.

No, Remizu još uvijek, i to besplatno, do 30. lipnja 2012. koristi dubrovački prijevoznik Libertas, na temelju dodatka ugovora kojeg je bivša uprava GP-a Dubrovnik sklopila s Libertasom o besplatnom korištenju Remize 5. ožujka 2010. godine, na dan kad je podnesen prijedlog za stečaj nad GP-om Dubrovnik.

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju duLista koji se od srijede nalazi na trafikama. 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana