Natrag
20.4.2019 10:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

GOTOV PRVI CROATIA MUSIC ADVENTURES Mario Biondi podigao publiku na noge

5.8.2015 @ 17:40 Dulist dulist IN
8;8

Podijelite:

Ovaj utorak u Parku Orsula održan je drugi i ujedno posljednji koncert prvog Croatia Music Adventuresa. Nastup zagrebačke grupe Soul Shadows bio je najbolja moguća uvertira u nezaboravnu večer koja je uslijedila. Mario Biondi u pratnji benda održao je fenomenalan koncert, inspiriran prelijepom lokacijom i toplim dočekom publike.
Bogatu i plesnu set listu završio je hitom „This is What You Are“ iz 2006., a s dubrovačkom publikom oprostio se pjesmom „Where Does The Money Go“ s novog albuma „Beyond“ (Sony Music/Menart). Croatia Music Adventures dva puta u sedam dana, koncertima Asian Dub Foundationa i Marija Biondija, u Park Orsulu je donio dašak svjetske glazbene scene.

Prvi puta u Hrvatskoj, Mario Biondi nastupio je prije nešto manje od godinu u zagrebačkoj dvorani Lisinskog. Svoju publiku tada je osvojio spontanošću i neposrednošću, a čak i jača povezanost s publikom dogodila se upravo sinoć u Parku Orsula.

Nakon dvosatne svirke, Mario Biondi s bendom se uputio u Hotel Adria od kuda su, danas rano ujutro, već krenuli na aerodrom i odletjeli za Italiju gdje nastavljaju svoju turneju „Beyond“. Koncertom Marija Biondija u Dubrovniku, završio je prvi Croatia Music Adventures.

Među brojnim posjetiteljima našao se i Vlaho Arbulić koji je u društvu prijatelja uživao u prekrasnoj dubrovačkoj večeri.

CROATIA MUSIC ADVENTURES je glazbeno – scenski projekt čiji je cilj promocija Hrvatske, spajanjem izuzetnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda. Upravo zbog traganja za savršenim lokacijama, organizatori projekta Menart BPM i Promoteka, za prvu destinaciju odabrali su čarobni Park Orsula u Dubrovniku i doveli britansku senzaciju Asian Dub Foundation i Talijana Marija Biondija.
Organizatori već sada planiraju nastavak Croatia Music Adventuresa u 2016. godini, a sve informacije i dalje pratite na ovom linku!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana