Grad

Gordana Luković-Mićunović nova pedijatrica u ambulanti DOC

Gordana Luković-Mićunović nova pedijatrica u ambulanti DOC

Iz Doma zdravlja Dubrovnik obavijestili su kako je od 01. veljače 2015. godine u pedijatrijskoj ambulanti DOC u Lapadu zaposlena doktorica medicine specijalistica pedijatrije Gordana Luković-Mićunović.

– Dr. Gordana Luković-Mićunović je liječnica sa 26 godina specijalističkog staža provedenog u bolničkim i ambulantnim djelatnostima te ima ogromno iskustvo u zdravstvenoj zaštiti djece. Posljednjih 10 godina doktorica je bila voditelj službe – koordinator primarne pedijatrijske zaštite u Kotoru. Zaposlenjem navedene liječnice Dom zdravlja Dubrovnik trajno je osigurao izuzetno kvalitetnu osobu koja će voditi ambulantu DOC u Lapadu nakon dr. Veru Vukčević spec. pedijatrije koja je otišla u mirovinu – ističe se u obavijesti.

Pedijatrijska ambulanta DOC u Lapadu i nadalje radi prema dosadašnjem rasporedu i to parnim datumima popodne od 14 do 21:30 sati i neparnim datumima ujutro od 7 do 14:30 sati. Subotama se radi prema usklađenom skupnom rasporedu pedijatara na području Doma zdravlja Dubrovnik.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist