Politika

GORDAN JANDROKOVIĆ ‘Županijski i gradski HDZ naše su pobjedničke organizacije!’

GORDAN JANDROKOVIĆ 'Županijski i gradski HDZ naše su pobjedničke organizacije!'

Ovo su naše pobjedničke organizacije – županijski i gradski HDZ. Redovito obilazimo lokalne organizacije, ne samo kako bi razgovarali o aktualnim državnim problemima, već i kako bi čuli njihova razmišljanja o razvoju i napretku gradova i županija. Čini mi se da je suradnja s gradskim i županijskim odborom ovdje u Dubrovniku izvrsna – izjavio je glavni tajnik HDZ Gordan Jandroković danas na zajedničkoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik.

Na njoj je sudjelovao s međunarodnim tajnikom HDZ-a Davorom Božinovićem, a osvrnuo se i na problematiku prometa u Dubrovniku.

-Nemoguće je izuzimati pojedine dijelove države iz zakona, ali u dogovoru s ministrom prometa i nadležnima sigurno je da se može i hoće pronaći održivo rješenje za problem prometa – napomenuo je Jandroković.

Osim njega sastanku je prisustvovao Branko Bačić, predsjednik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a, koji se osvrnuo na lokalnu situaciju koalicije HDZ-HNS:

-HDZ u Dubrovniku je preuzeo vlast nakon HNS-ovog gradonačelnika Vlahušića i jasno je da su neke trzavice postojale. No kako i na lokalnoj, tako i na državnoj razini gradimo povjerenje i osnažujemo tu koaliciju i ne postoje nikakvi problemi po tom pitanju – istaknuo je Bačić.

Na škakljivo novinarsko pitanje o sudbini Valentina Dujmovića, trenutno na visokoj poziciji zamjenika direktora Hrvatskih Voda, poručio je sljedeće:

– HDZ ne štiti nikoga. Svatko je nevin dok mu se pravomoćnom presudom ne dokaže drukčije. Ako se pokaže osnovanom i jedna optužba ili sumnja koja ide na njegov račun, onda će on biti razriješen te dužnosti, odnosno postupat će se onako kako nalaže pravosudni sustav. To vrijedi ne samo za njega već i za mene, gospodina, Jandrokovića ili bilo koga. Nitko neće biti zaštićen jer je član neke stranke, pa ni vladajuće – dodao je Bačić.

Tko je sve prisustvovao sastanku pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist