Natrag
23.4.2019 14:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

GORAN U GRADU Po treći put ljetni teniski kamp u Dubrovniku

3.8.2014 @ 19:52 Baldo Marunčić Sport
13;13

Podijelite:

Ljetni Dubrovnik tenis kamp u organizaciji Tenis centra Dubrovnik i Tenis kluba Ragusa i ove će se godine, treći put zaredom, od 3. do 10. kolovoza održati u gradu pod Srđem.

– Tenis kamp je izvrsna promidžba tenisa u gradu, koji je otvaranjem tenis centra doživio svojevrsnu ekspanziju, ali i promidža grada Dubrovnika. Hvala Goranu Ivaniševiću što dolazi već treću godinu i nadam se da će se suradnja nastaviti i ubuduće – kazao je Pasko Barović u ime organizatora kampa.

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž istaknuo je kako je Grad Dubrovnik prepoznao suradnju Ivaniševića i Tenis centra Dubrovnik te potpisao suradnju na pet godina.
– Što se tiče djece i mladih nemamo ograničenja i uvijek odgovaramo na zahtjeve. Ovo je jedan od najznačajnijih i drago mi je da je Dubrovnik počeo priču koja je od ove godine krenula i u Umagu – kazao je Raguž, najavivši plan izgradnje natkrivenih terena, kako bi se djeca tenisom mogla baviti i zimi.

– Ovdje smo treću godinu. Neke znam od lani, a neki su novi. Imat ćemo i teških i lakših dana, ali sam siguran da će svi oni puno naučiti. Zahvaljujem prijateljima Pasku Baroviću i Romanu Kristiću. Oni su glavni ‘krivci’ za ovaj sjajan kamp. Nadam se da će kamp potrajati još godinama – kazao je Goran Ivanišević.

Ove godine u radu kampa sudjeluje 22 djece, od čega dvanaest iz grada te deset izvan Dubrovnika, točnije Irske, Njemačke i susjednih zemalja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana