Sport

Goran Ivanišević organizira tenis kamp u Gradu

Goran Ivanišević organizira tenis kamp u Gradu

Goran Ivanišević, jedan od najvećih tenisača svih vremena i uzor mnogim  sportašima, ovo će ljeto svoje znanje,

umijeće i iskustvo uz pokroviteljstvo Grada Dubrovnika podijeliti s mladim tenisačima uzrasta od 10 do 16 godina iz cijelog svijeta u Međunarodnom teniskom kampu koji će se održati u Dubrovniku od 22. do 29. srpnja.

Rezultat je to suradnje Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Tenis kluba "Ragusa", Tenis centra Dubrovnik i Županijskog teniskog saveza.

Okupljanje mladih sportaša u međunarodnom teniskom kampu poticaj je razvoju sporta u Dubrovniku, a želje organizatora i Grada Dubrovnika su da ovaj događaj postane tradicionalan pa se o pokroviteljstvu planira sklopiti petogodišnji ugovor. Budući da će se kamp održavati u krugu Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik u Gospinom polju značajno je i pokroviteljstvo obližnjeg Hotela Rixos Libertas koji je za sudionike osigurao povoljan smještaj dok će Turistička zajednica Grada Dubrovnika teniski kamp komercijalizirati kao atraktivan dio turističke ponude.
Program s organiziranim smještajem koštat će 1500 eura, dok će sudionici sa smještajem u vlastitom aranžmanu plaćati program 1000 eura.

Broj sudionika je ograničen, pa će tako tek 20 sretnika moći trenirati u ljetnom kampu Gorana Ivaniševća. Kamp će po posebno povoljnim uvjetima biti otvoren i za mlade dubrovačke tenisačice i tenisače, a upisi će se objaviti početkom srpnja kada se odrede grupe gostujućih sportaša budući da je cilj rad u malim skupinama kako bi se Goran Ivanišević mogao kvalitetno posvetiti napretku polaznika.

 

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist