Natrag
21.2.2019 19:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Goodbye Erasmus Party

22.5.2013 @ 20:56 Ana Prohaska dulist IN
2;2

Podijelite:

Akademska godina samo što se nije privela kraju, a time i studijski ERASMUS studenata.

Njih dvadeset i četvero jedan je semestar ili cijelu godinu bilo dio dubrovačkog Sveučilišta. Sada kada je došlo vrijeme odlaska sekcija ESN Dubrovnik na prigodan se način oprašta od svojih kolega uz dobru zabavu kako bi svima još jednom pružila priliku za druženje i stvaranje nezaboravnih uspomena koje će ponijeti kućama diljem Europe.
– Pridružite nam se ovoga petka, 24. svibnja, s početkom u 23 sata u caffe baru Casablanca i ispratite s nama drugu generaciju stranih dolaznih studenata koji su sudjelovali u programu razmjene ERASMUS.

Ovom  prilikom članovi udruge ESN Dubrovnik žele se zahvaliti svima na podršci i suradnji koju su imali tijekom prve godine postojanja i rada, a svima koji su zainteresirani za nove suradnje vrlo će rado predstaviti svoje planove i očekivanja za novu, nadolazeću godinu.
Ispratimo skupa akademsku godinu uz još jednu ludu zabavu! Posjetitelje očekuju vrijedne nagrade – pišu iz ESN Dubrovnik.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana