DuList IN

GOOD FOOD Upoznajte Mihaelu Devescovi i njenu ‘sirovu’ kuhinju

GOOD FOOD Upoznajte Mihaelu Devescovi i njenu 'sirovu' kuhinju

Ove subote od 10 do 11 i 30 sati u restoranu Amfora Mihaela Devescovi održat će radionicu pripreme sirove hrane.

Mihaela će spravljati slane i slatke delicije koje vrijedi ‘upoznati’, baš kao i ovu ‘raw food’ umjetnicu.

Mihaela Devescovi prije osam godina odlučila je promijeniti svoju prehranu. Jednostavno je željela više pažnje posvetiti zdravim namirnicama,istraživala je i naišla na sirovojelstvo ili ‘raw food’. Pročitala je prvu knjigu na tu temu koja ju je oduševila, kao i studiju o prednostima sirove prehrane. Posebno su joj se svidjeli konkretni argumenti koji su govorili o vrlo visokoj hranjivoj vrijednosti sirovih namirnica i organski uzgojenog voća i povrća. Počela je spravljati razne ukusne salate i smoothije koje je zavoljela i njezina obitelj, a s vremenom je svoj hobi pretvorila u ozbiljan posao.

Mihaela je već nekoliko godina vlasnica i urednica portala www.sirovahrana.hr na kojoj čitatelji mogu pronaći puno savjeta i prijaviti se na Mihaeline radionice spravljanja ukusnih sirovih obroka.Vrlo često gostuje diljem Hrvatske gdje održava radionice, a njezini se slatkiši mogu pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i mnogim drugim gradovima i to u trgovinama zdrave hrane, no i kao redovita ponuda slastičarnica i kafića.

Do sada je izdala dvije knjige u kojima se nalaze njezini autorski recepti i jako ju veseli sve veći interes za sirovu hranu i osviještenost ljudi o zdravoj prehrani.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist