Aktualno

GOOD FOOD FESTIVAL Renomirani novinari promoviraju Dubrovnik u inozemnim medijima

GOOD FOOD FESTIVAL Renomirani novinari promoviraju Dubrovnik u inozemnim medijima

Za vrijeme ovogodišnjeg, petog po redu Good Food Festivala, od 15. do 21. listopada 2018. Turistička zajednica grada Dubrovnika, uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, ugostila je 22 inozemna novinara.

Radi se o renomiranim turističkim i gastro novinarima iz trinaest zemalja svijeta – Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Rusije, Velike Britanije, Češke, Poljske, Španjolske, Turske, Italije, Švedske, Norveške, Francuske i Njemačke. Tijekom boravka u Dubrovniku, koji je dogovoren u suradnji s predstavništvima Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu te glavnim uredom HTZ-a u Zagrebu, a na inicijativu TZ grada Dubrovnika, novinari su se upoznali s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Dubrovnika te su sudjelovali u raznovrsnom programu Good Food Festivala.

U ured Turističke zajednice grada Dubrovnika svakodnevno pristižu nove objave u inozemnim medijima kao rezultat organiziranog press tripa za Good Food Festival. Neke od objavljenih članaka možete pogledati na slijedećim poveznicama dok drugi dio članaka čeka na objavu.

Dubrovnik se zahvaljujući novinarskim posjetima iz godine u godinu promovira u vodećim inozemnim medijima te zasluženo zauzima mjesto jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u svijetu.

Pročitajte još

KAKAV JE BOOKING? Dobro je! Predsezona bolja od prošle

Andrea Falkoni Račić

MINUTE KOJE ŽIVOT ZNAČE Znate li što je ‘zlatni sat’?

Dulist

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist