Natrag
23.4.2019 10:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Gomila” čeka sanaciju

3.3.2012 @ 15:31 Barbara Đurasović Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Svi mi volimo reći kako je naš Grad (naglašavamo s veliko G) najljepši i svi smo, morate priznati, silno ponosni što smo njegovi stanovnici. No, odnosimo li se prema njemu kako on to i zaslužuje? Ne bi baš rekli.

Dovoljno je prošetati manjim ulicama oko Straduna, prema Karmenu, Svete Marije, Prijekoga ili Pelina i imat ćete što vidjeti. Smeće, zapuštene ulice i kuće, polomljene skale Grada pod zaštitom UNESCO-a.

Jedan takav primjer nebrige za Grad je velika rupa i popucao mali trg, kojeg stanovnici Pelina nazivaju Gomila, u Ulici ispod Minčete, odmah do novog igrališta. Gomila se nije godinama popravljala. Očito da je zub vremena ostavio traga i na Gomili na kojoj su se odgojile i igrale, generacije Pelinaša, kojih je danas naravno sve manje i manje.

Stoga ovim putem apeliramo na mjerodavne službe da se pobrinu i saniraju Gomilu, i da naravno malo više vode raćuna o sličnim komunalnim problemima našeg Grada.

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana