Natrag
18.2.2019 20:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Golf na Srđu središnja točka Gradskog vijeća

23.7.2013 @ 10:29 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Od 33 točke koje će se naći na dnevnom redu 2. sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika u utorak, 30. srpnja, u centru pozornosti javnosti bit će rasprava o UPU „Športsko-rekreacijskog centra s golfskim igralištem i turističkim naseljem Bosanka sjever i Bosanka jug“.

Uz već uobičajena vijećnička pitanja kojima počinje svaka sjednica, na dnevnom redu još će se, između ostalog, naći izvješća o poslovanju trgovačkih društava u vlasništvu ili suvlasništvu Grada Dubrovnika u 2012. godini, odluke o imenovanjima u školske odbore dubrovačkih osnovnih škola te odluka o imenovanju glavnog dirigenta Simfonijskog orkestra. akođer vijećnici će između sebe izabrati članove Odbora Gradskog vijeća, od Odbora za statut i poslovnik do Odbora za međunarodnu suradnju.

Zanimljivo je primjetiti kako su na dnevnom redu 2. sjednice izostale točke koje se već tradicionalno nađu na svakoj 'prvoj radnoj' sjednici u mandatu, a to su razrješenja starih i imenovanja novih članova nadzornih odbora i upravnih vijeća.

Naravno, riječ je o imenovanjima koja su dosad bila predmet političkih dogovora unutar vladajuće većine u Gradskom vijeću, a u novim uvjetima lijevo-desne koalicije još uvijek nije došlo do dogovora i po tom pitanju. I to je očito znak kako se čeka izglasavanje UPU-a, a onda 'kud koji mili moji'…

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana