Aktualno

Godišnja konferencija ABTA-e u Dubrovniku

Godišnja konferencija ABTA-e u Dubrovniku

Hrvatska turistička zajednica  u suradnji sa sustavom turističkih zajednica organizira godišnju ABTA konvenciju za turističke predstavnike iz Velike Britanije.

– Organizacija ovog skupa koji će se održati od 20. do 22. listopada 2013. godine u Dubrovniku u hotelu Valamar Lacroma i Dubrovnik Palace veliko je priznanje Hrvatskoj i Dubrovniku, ali i potvrda uzlazne putanje popularnosti Hrvatske kao poželjnog turističkog odredišta u Velikoj Britaniji, tržišta s kojeg kontinuirano bilježimo rast – ističu iz HTZ-a.
 
Ovaj, za hrvatski turizam osobito važan skup, prvi će se puta održati u Hrvatskoj, a Hrvatska turistička zajednica će se, zajedno s Turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika, pobrinuti za njegovu organizaciju.
 
– Dolazak više od 500 britanskih stručnjaka iz turističkog sektora i najutjecajnijih predstavnika putničkih agencija prilika je za kreiranje dojmova koji će se zasigurno odraziti i na buduće dolaske iz Velike Britanije – kažu u HTZ-u.
 
Inače, ABTA je udruženje britanskih putničkih agencija i turoperatora koje svojim članovima i njihovim klijentima pruža financijsku zaštitu i osiguranje planiranog putovanja. ABTA trenutno okuplja 1200 članova te zastupa više od 5000 prodajnih mjesta i ureda.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist