Natrag
24.4.2019 12:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Godišnja konferencija ABTA-e u Dubrovniku

16.10.2013 @ 1:24 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Hrvatska turistička zajednica  u suradnji sa sustavom turističkih zajednica organizira godišnju ABTA konvenciju za turističke predstavnike iz Velike Britanije.

– Organizacija ovog skupa koji će se održati od 20. do 22. listopada 2013. godine u Dubrovniku u hotelu Valamar Lacroma i Dubrovnik Palace veliko je priznanje Hrvatskoj i Dubrovniku, ali i potvrda uzlazne putanje popularnosti Hrvatske kao poželjnog turističkog odredišta u Velikoj Britaniji, tržišta s kojeg kontinuirano bilježimo rast – ističu iz HTZ-a.
 
Ovaj, za hrvatski turizam osobito važan skup, prvi će se puta održati u Hrvatskoj, a Hrvatska turistička zajednica će se, zajedno s Turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika, pobrinuti za njegovu organizaciju.
 
– Dolazak više od 500 britanskih stručnjaka iz turističkog sektora i najutjecajnijih predstavnika putničkih agencija prilika je za kreiranje dojmova koji će se zasigurno odraziti i na buduće dolaske iz Velike Britanije – kažu u HTZ-u.
 
Inače, ABTA je udruženje britanskih putničkih agencija i turoperatora koje svojim članovima i njihovim klijentima pruža financijsku zaštitu i osiguranje planiranog putovanja. ABTA trenutno okuplja 1200 članova te zastupa više od 5000 prodajnih mjesta i ureda.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana