Natrag
19.2.2019 22:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Godišnja izložba Fotokluba Marina Getaldić

7.12.2012 @ 21:00 Baldo Marunčić Kultura
27;27

Podijelite:

Dubrovački Fotoklub Marin Getaldić priredio je večeras otvaranje tradicionalne godišnje izložbe fotografija svojih članova, u predvorju dvorane Ivana Pavla Drugog u Samostanu svete Klare.

 
Ukupno 70 fotografija raznovrsnih motiva i tematike izložilo je 45 autora, a članovi kluba inače su klupskom povjerenstvu za ocjenu dostavili ukupno 190 fotografija. Klupsko povjerenstvo izdvojilo je 70 radova koji su predstavljeni na ovogodišnjoj izložbi.

– Posebnost naše godišnje izložbe je činjenica da svi autori koji su dostavili fotografije imaju zajamčeno bar jedno mjesto na izložbi. Posebno veseli veliki broj novih članova koji su uspješno svladali tečaj „Uvod u fotografiju“ u organizaciji našeg kluba, a ova izložba je većini od njih prva prigoda javnog izlaganja svojih radova.

Na ovogodišnjoj tradicionalnoj izložbi Fotoklub Marin Getaldić ponovno se vraća prikazivanju radova svojih članova nakon iznimno uspješnog projekta međunarodne izložbe fotografija DIPS 2012 (pod pokroviteljstvom FIAP, PSA i HFS) gdje smo u našem Gradu mogli vidjeti radove najboljih svjetskih fotografa. Uz godišnju klupsku izložbu te DIPS 2012 u organizaciji Fotokluba Marin Getaldić ove godine realizirana je i izložba „Ljudi i Grad“ s prikazom života unutar gradskih bedema, pa sa sigurnošću možemo reći da je po broju aktivnosti 2012. godina najaktivnija u novijoj povijesti rada Kluba – istaknuo je uz ostalo u pratećem katalogu ove izložbe tajnik Marko Asić.

Tradiocionalnu izložbu članova Fotokluba Marin Getaldić otvorio je Igor Brautović voditelj stručnog rada Fotokluba Marin Getaldić.
 
Izložba se može posjetiti do 14. prosinca u vremenu od 18 do 20 sati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana