Kultura

GLAZBOM ZA OB DUBROVNIK Koncert pijanistice Naire Asatrian u Dvoru

Dubrovački simfonijski orkestar i pijanistica Naira Asatrian i ove godine organiziraju humanitarni koncert čiji je prihod od ulaznica namijenjen Općoj bolnici Dubrovnik. Koncert se održava u sklopu 7. Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto.

Dubrovački simfonijski orkestar vas poziva da podržite ovaj hvalevrijedan koncert u vidu kupnje ulaznica za koncert pijanistice Naire Asatrian u utorak, 24. rujna u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat. Podsjećamo kako su posljednjih nekoliko godina DSO i Naira Asatrian organizirali više koncerata ovakvog karaktera, pa su tako održani koncerti „Naira za distrofičare“, potom koncert namijenjen kupnji Fibroscan aparata za Opću bolnicu Dubrovnik, a lani za Odjel intezivne njege.

Ove godine, Naira nastupa s djelima Frédérica Chopina i Ludwiga Van Beethovena.

Cijene ulaznica su 70 i 100 kuna, a mogu se kupiti u uredu DSO-a (Sv. Dominika 9), u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u gift shopu Dubravka na Pilama, online na stranici DSO-a www.dso.hr te jedan sat prije početka koncerta ispred Dvora. Također, ulaznice se mogu kupiti uplatom na račun Dubrovačkog simfonijskog orkestra HR7224070001100020079 kod OTP banke, s naznakom koliko ulaznica i po kojoj cijeni želite.

Za dodatne informacije možete nazvati na broj 417 110.

Pročitajte još

Kristian Paskojević održao predavanje o ćirilici u dubrovačkoj diplomaciji

Dulist

MLADI DIRIGENTI IZ SVIH DIJELOVA SVIJETA Završni koncert seminara ‘Lovro von Matačić’

Dulist

U Lazaretima otvorena međunarodna konferencija o zaštiti kulturne baštine od rizika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija