DuList IN

GLAZBENI VREMEPLOV Zimogroz i Last Caress zasvirali u Orlandu

GLAZBENI VREMEPLOV Zimogroz i Last Caress zasvirali u Orlandu

Udruga mladih Orlando organizirala je u subotu koncert punk/rock benda Last Caress te black/metal benda Zimogroz.

-Nepojmljivo, toliko ljudi na jednom mjestu, a mnoge nisam vidio godinama. Ja jednostavno volim ovo mjesto, male i velike ljude. Sve silne generacije. Mi smo isti. Svirati u prostorima Udruge Orlando je vremeplov, a pozornicu dijeliti s Last Caressom je čast visine Velebita – istaknuo je Željko Kovačević iz benda Zimogroz koji su se prvi put predstavili dubrovačkoj publici.

Kultni bend dubrovačke glazbene scene, Last Caress osnovali su Nanko Avdić i Dino Avdić 1998. Iako su se članovi benda mijenjali, sastav benda danas uz braću Avdić čine još Marko Novak, Aldin Žustra i Ivuša Gojan koji su se nakon 13 godina, kako kažu, kreativne pauze, ponovno okupili u siječnju 2018. i započeli s probama u Udruzi mladih Orlando. Na koncertu su zasvirali neke od svojih najpoznatijih pjesama ‘Kako brzo prođu godine’, ‘Top secret’, ‘Danas nije moj dan’ i rado slušanu baladu ‘Još ovu noć’.

Ovo je samo jedan u nizu koncerata koje organizira Udruga mladih Orlando s ciljem oživljavanja dubrovačke glazbene scene.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist