Natrag
18.6.2018 07:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

GLAZBENI PROGRAM Koji nas koncerti očekuju tijekom Dubrovačkog zimskog festivala?

13.11.2017 @ 22:31 Dulist dulist IN

Podijelite:

Dubrovački zimski festival održavat će se od 2. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. godine, a za to vrijeme nas očekuje bogat program te izvedbe poznatih glazbenika.

Posebno su zanimljivi nastupi hrvatskih glazbenika ispred crkve sv. Vlaha za vrijeme ovog festivala. Festival će tako u subotu, 2. prosinca ispred crkve sv. Vlaha otvoriti Gibonni s početkom u 21 sat kad će se odviti i paljenje blagdanske rasvjete i prve adventske svijeće.

Gibonni, Jacques Houdek i Massimo samo su neki od glazbenika koji će zabavljati publiku ispred crkve sv. Vlaha

U petak, 8. prosinca nastupit će Jacques Houdek u sklopu programa ‘Gospodin Glas pjeva za Vas s početkom u 21 sat. Samo dan kasnije, točnije u subotu 9. prosinca, moći ćete uživo slušati Massima također s početkom u 21 sat.

Subotu nakon, 16. prosinca s početkom u 21 sat, ispred crkve sv. Vlaha nastupit će poznati band Pavel. Samo dva dana prije Božića, u subotu 23. prosinca, očekuje nas koncert Marka Tolje i njegovog septeta s početkom u 21 sat.

U petak, 22. prosinca u hotelu Lacroma održat će se ‘Božićni koncert’ na kojem će redom nastupiti: Dubrovački Simfonijski Orkestar, Stijepo Gleđ Markos (tenor), Đani Stipaničev (tenor), Marija Kuhar Šoša (mezzosopran), ali i klape Ragusa, Subrenum te Kaše.

Izdvojimo kako ćete, od samog početka pa do kraja zimskog festivala (2. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018.), svakog vikenda moći uživati u živoj glazbi koja će se odvijati na Brsaljama, Gundulićevoj poljani i Prijekom.

Doček Nove godine
Uz navedene koncerte koji će se odvijati tijekom prosinca, navest ćemo i program dočeka Nove godine.

Tako će ispred crkve sv. Vlaha, u subotu 30. prosinca s početkom u 21 sat, nastupiti The Frajle i lagano nas uvesti zadnje dane 2017. godine. Tradicionalni dječji doček Nove godine održat će se ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 12 sati.

Brojni su upoznati s informacijom kako će nas u 2018. godinu uvesti regionalna glazbena zijezda Dino Merlin. Program započinje u nedjelju, 31. prosinca u 21 sat kad nastupa band Pravila igre, dok će iza nastupa Merlina dubrovačku publiku zabavljati Songkillersi.

Kad se budete refali od novogodišnje večeri, očekuje vas – ‘Novogodišnji koncert’. Naime, Dubrovački simfonijski orkestar će svirati za publiku u ponedjeljak 1. siječnja 2018. godine ispred crkve sv. Vlaha, a prisutni će se moći počastiti  kamenicama i pjenušcem na Stradunu. Početak koncerta očekuje se u 12 sati.

Ostale informacije, ali i cijeli program možete provjeriti na službenoj stranici Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana