Aktualno

GLAZBENA GOŠĆA Stefani Grbić i puhački kvintet ispunili ljetnikovac

Stefani Grbić i Dubrovački puhački kvintet privukli su i domaću i stranu publiku u ljetnikovac Bunić Kabogu sinoćnjim koncertom.

Flautistica Đive Franetović Kušelj, oboistica Martina Hrćan, klarinetist Stijepo Medo, fagotist Matija Novaković i hornist Toni Kursar su uz pijanisticu Grbić izvodili bogat glazbeni program koji su činili Divertimento br. 1 ‘Chorale St. Antoni’ u B-duru Franza Josefa Haydna, Kvintet za glasovir i puhače u Es-duru, op. 16 Ludwiga van Beethovena te Stare mađarske plesove Ferenca Farkasa.

Ulaz na koncert bio je besplatan, a rezultat je to suradnje Dubrovačkih ljetnih igara i zaklade Siftung. Idući program, također u ljetnikovcu Bunić Kaboga, bit će koncert za djecu Karneval životinja 25. studenog, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala organiziraju se radionice za djecu uz koncert Dubrovačkog komornog zbora 23. prosinca.

Pročitajte još

‘ONI SU NAJBOLJI PROMOTORI’ Svečano dodijeljene diplome prvostupnicima Sveučilišta Libertas

Dulist

GRADONAČELNIK O VAŽNOJ INVESTICIJI Cesta od mosta do Pobrežja donosi novi život gradu

Dulist

Thompson smije izvikivati ‘Za dom spremni’?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija