Kultura

GLAZBENA DJEČJA PRIČA Upoznajte simpatičnog Babara – kralja slonova

GLAZBENA DJEČJA PRIČA Upoznajte simpatičnog Babara - kralja slonova

Nakon velikog uspjeha ‘Priče o sloniću Babaru’, udruga MALA OPERA uz potporu Grada Dubrovnika i u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama Dubrovnik i Francuskom alijansom Dubrovnik, priređuje posebno izdanje edukativnih koncerata za djecu – glazbenu priču ‘Babar i Djed Božićnjak’ koji će se održati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad – Saloči od zrcala u srijedu, 12. prosinca 2018., s početkom u 18 sati.

Ovaj multimedijalni koncert upoznaje najmlađe slušatelje, na njima blizak i zabavan način, s klasičnom glazbom i njezinom osobitom formom – glazbenom pričom. Božić je i u zemlji slonova vlada velika zabrinutost jer Djed Božićnjak još nikada nije posjetio djecu sloniće. Kako bi razveselio svoju družinu, kralj Babar kreće u uzbudljivu potragu za legendarnim djedicom… Upoznajte simpatičnog Babara – kralja slonova, poslušajte priču i uživajte u prelijepoj glazbi.

Ovu zanimljivu i uzbudljivu božićnu priču s originalnim tekstovima i ilustracijama autora Jeana de Brunhoffa prate najljepše stranice klavirske glazbe za djecu iz pera P. I. Čajkovskog, R. Schumanna, G. Bizeta, E. Griega i C. Saint-Saënsa.

Izvođači i autori koncepta: Danijela Petrić, klavir i Zdenko Niessner, pripovjedač. Koncert traje 40 minuta, a namijenjen je djeci uzrasta od tri do deset godina.

Pročitajte još

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist