Sport

GLASUJTE Joković i Bušlje idu po titulu Total Waterpolo Player 2019

GLASUJTE Joković i Bušlje idu po titulu Total Waterpolo Player 2019

Bivši Jugaši, vaterpolisti Andro Bušlje i Maro Joković bore se za titulu Total Waterpolo Player 2019 u organizaciji istoimenog vaterpolo portala.

Nakon što je Sandro Sukno 2017. godine postao prvi Hrvat s titulom Total Player, a Luka Lončar dvije godine zaredom ponio titulu najboljeg centra na svijetu, naši predstavnici ponovno imaju priliku za najviše individualno priznanje u vaterpolu.

U izboru najboljih, uz glasove struke, presudni mogu biti i glasovi navijača. Svoj glas za naše vaterpoliste možete dati na službenoj stranici Total Waterpolo Player 2019 i to do 30. studenoga, dok će se proglašenje pobjednika održati 16. prosinca 2019.

Zanimljivo je da se ove godine među 78 predstavnika stručnog žirija iz 18 zemalja nalazi i osam hrvatskih predstanika. Uz izbornike muške i ženske reprezentacije, Ivicu Tucka i Marija Ćaletu, svoje glasove će dati treneri Zoran Bajić (HAVK Mladost), Ivan Asić (VK Jadran Split), Elvis Fatović (izbornik Australije), novinar Dean Bauer (Sportske novosti), portal dance.hr, te Sandro Sukno (Total Player 2017) koji se prošle sezone nakon umirovljenja priključio stožeru naše reprezentacije. Glasove stručnog žirija, koji se svakodnevno objavljuju, možete pratiti ovdje.

Prošlogodišnji pobjednici su bivši igrač dubrovačkog Juga Felipe Perrone i Ruskinja Ekatarina Prokofyeva.

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr