Natrag
17.2.2019 02:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gladiatori od svibnja u izravnom TV prijenosu!

18.4.2013 @ 14:22 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Članovi dubrovačkog UFC Gladiatora u idućih dvadesetak dana odradit će nekoliko vrlo jakih i atraktivnih mečeva.

Kako je za duList potvrdio predsjednik kluba Maro Perak, u petak, 19. travnja, na splitskim Gripama održava se 'FFC 3: Final Fight Championship' u organizaciji Fight Channela, kojeg vodi Orsat Zovko, menadžer Mirka Filipovića, ali i Mara Peraka.

– Naš Ante Delija borit će se u teškoj kategoriji protiv Grka Michaila Laprakisa. Obojica su neporaženi i bit će zanimljivo, posebno Grku – potvrdio je Perak.

U nedjelju 5. svibnja, u Zadru na Final Fight Championship turniru borit će se Maro 'Mean Machine' Perak (22-3-1), Antun 'Killer' Račić (11-4) i Ante 'Hodajuća nevolja' Delija (6-0), uz direktan prijenos na Novoj TV.

FFC je nova hrvatska MMA organizacija koja je već dosad privukla nekoliko zvučnih imena poput Rusa Alexandra Emelianenka (MMA omjer 21-6), inače brata puno poznatijeg Fedora, zatim bivšeg UFC prvaka Amerikanca Ricca Rodrigueza (MMA omjer 49-19) te još mnogo kvalitetnih boraca među kojima i Zadranin Goran Reljić (MMA omjer 11-4) te Dubrovčani iz UFC Gladiatora.

Perak posebno ističe kako je velik korak poduzela Nova TV, preuzimanjem izravnih prijenosa s mečeva FFC-a, ali i hrvatske MMA lige, koju su dosad prenosili samo kroz snimak.

– Nova TV dosad je hrvatsku MMA ligu prenosila u snimci subotom kasno navečer, a od 12. svibnja od iduće priredbe idu s izravnim prijenosima. To ujedno znači kako će dubrovačka publika naše borce Kristijana 'Klička' Peraka (MMA omjer 4-0) i Hrvoja Sladu (5-0) moći gledati u televizijskom prijenosu uživo na Novoj TV – istaknuo je Perak.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana